Amazing!

Bijna alle woningen in Amaze 2 zijn bewoond maar er wacht er nog één op jou!

Alle 37 appartementen van fase 2 zijn super compleet, maar deze allerlaatste is ook nog eens standaard voorzien van alle extra opties inclusief hardglazen douchewand, zelfs de design lampjes aan het plafond hangen er al. Als jij nu kiest voor dit Amaze appartement heb je alle voordelen van nieuwbouw maar je hoeft niet te wachten. Zo snel als je jouw hypotheek geregeld krijgt, zo snel kun je er in. En als er in de woning iets niet helemaal naar jou zin is, dan hebben we nog even de tijd om het in overleg aan te passen (als het kan!).

De nu nog beschikbare woning is niet de minste! Deze ligt op de bovenste verdieping met een schitterend uitzicht over de stad en het meeste zonlicht omdat je geen bovenburen hebt. En zoals gezegd, werkelijk helemaal compleet. Bel met de makelaar voor een bezichtiging op 033-7676060, dat kan de hele week behalve op zondag, in overleg ook 's avonds.

Twijfel je nu of een koopwoning in Amaze wel haalbaar is voor jou, bel direct Jeanette Loonstra of Sander van Dronkelaar van Drenth Makelaars. Zij regelen een vrijblijvend gesprek met een hypotheekadviseur om jouw mogelijkheden te toetsen. Zo weet je snel, vaak al via de telefoon waar je aan toe bent.

Dit laatste appartement is nu van € 143.900,- voor € 136.900,- V.O.N., inclusief alle extra's en bouwrente.
Snel beschikbaar, nu kopen = nu wonen.

* prijspeil 1 januari 2014, rente of grond- en bouwtermijnen zijn tm 31/12/2013 in de prijs inbegrepen.

In maart 2012 al wonen?

Deel deze pagina: